Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013

ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΕΚΤΟΜΗ: Ο εφιάλτης συνεχίζεται ακόμη!!! [VIDEO]

Η κλειτοριδεκτομή δεν έχει να κάνει με θρησκείες με χρώματα. Έχει να κάνει με αρρωστημένες νοοτροπίες και θλιβερά πολιτισμικά έθιμα, σε έναν κόσμο ανδροκρατούμενο και υποβαθμισμένο.

Αυτή τη στιγμή, σήμερα στο 2013, 140 εκατομμύρια κορίτσια και γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν υποστεί κλειτοριδεκτομή, όσο ήταν ακόμα ανήλικες, σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Τα θλιβερά πρωτεία κατέχει η Αφρική. Εκεί σε ολόκληρη την ήπειρο, υπολογίζεται ότι 101 εκατομμύρια κοριτσάκια έχουν ακρωτηριαστεί βίαια. Σκεφτείτε το. 101.000.000 κοριτσάκια. Όσο 10 Ελλάδες μαζί.

Έκθεση της Unicef αναφέρει, ότι οι χώρες της Αφρικής με τα μεγαλύτερα ποσοστά ακρωτηριασμού των γυναικών είναι η Σομαλία (98%), η Γουινέα (96%), το Τζιμπουτί (93%) και η Αίγυπτος (91%). Στην Κένυα με τις 42 φυλές, 3 στις 10 γυναίκες έχουν υποστεί κλειτοριδεκτομή προκειμένου όταν παντρευτούν να είναι αμόλυντες και καθαρές απέναντι στον άνδρα τους. Να μην έχουν ορμές και να μην ευχαριστιούνται το σεξ, απλά γιατί δεν είναι αυτό το καθήκον τους.

Μάλιστα η νοοτροπία κατά τη διάρκεια της φρικτής επέμβασης είναι ότι το μικρό κορίτσι πρέπει να είναι γενναίο, να μην κλάψει να μην φωνάξει, να μην δείξει πόνο έστω και εάν το αίμα πετάγεται σαν πίδακας ζεστό, στην κοιλίτσα του και πλημμυρίζει την καυτή από τον ήλιο πέτρα, που την έχουν ξαπλώσει ακινητοποιημένη.

Δείτε το συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ…
Please LIKE and SHARE, Thank you!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου