Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Του έκλεψε το κινητό και του επέστρεψε χειρόγραφα τις επαφές

Η κλοπή ενός κινητού τηλεφώνου πέρα από το γεγονός ότι η συσκευή έχει αξία, το σημαντικότερο είναι ότι χάνεις όλα τα τηλέφωνα των φίλων και γνωστών που είχες καταχωρισμένα εκεί, αφού πολύ λίγοι είναι εκείνοι που τα αποθηκεύουν και κάπου αλλού πέρα από το κινητό.

Κάπως έτσι σκέφτηκε μάλλον και ο Κινέζος κλέφτης ενός i-Phone από έναν μπάρμαν στην επαρχία Χουάν, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ κάθισε με επιμονή και αντέγραψε στο χαρτί τις 1.000 και πλέον επαφές που είχε στο κινητό του και στη συνέχεια τους τις έστειλε! 11 ολόκληρες σελίδες με ονόματα και αριθμούς τηλεφώνου έτσι για να εξιλεωθεί κάπως στα μάτια του…
Όταν ο ιδιοκτήτης ανακάλυψε την κλοπή έγινε έξω φρενών και έστειλε από το κινητό ενός φίλου ένα μήνυμα στον κλέφτη, απειλώντας τον και ζητώντας του να βρει τη διεύθυνσή του από το κινητό και να του το στείλει πίσω γιατί είχε μέσα σημαντικές επαφές και τηλέφωνα που δεν τα είχε αλλού. Μετά από τρεις μέρες έλαβε έναν φάκελο, χωρίς το τηλέφωνο φυσικά, αλλά με όλες τις πολύτιμες επαφές του σε χειρόγραφες σελίδες.
Please LIKE and SHARE, Thank you!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου